Profielpagina van Demimeer

Naam: Demimeer

Leeftijd: 48 jaar

Actief sinds: 31-07-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: gekleurd

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Ja

Tatoeage(s): Ja

Mijn hobbies: Mijn werk, een luxe sportwagen rijden, mystery shoppen om te kijken wat er goed en fout gaat en flinke winst maken. 

Over mij:
Hoi ik ben Demi een vrouw die nooit tevreden is en altijd meer wil. Ik ben een succesvolle zakenvrouw in het opkopen van bestaande bedrijven om ze later met winst weer van de hand te kunnen doen. Wat voor bedrijven het zijn is mij om het even als ze maar goedkoop en noodlijdend zijn, kopen, manager erop zetten, reorganiseren en verkopen en hoe sneller dat gaat hoe minder kosten ik maak en hoe meer ik er uiteindelijk aan verdien. Achter de schermen zit ik achter menige doorstart van failliete bedrijven die ik probeer te kopen voor alles in de openbare verkoop gaat. Is een doorstart niet haalbaar dan haal ik mijn winst uit verkoop van roerende zaken. Ik ben een druk bezette vrouw en zoek een man om af en toe rust bij te hebben.

Over jou:
Je bent een trouwe lieve man die aan niets te kort zal hebben als je in een relatie stapt met mij maar je moet wel het besef hebben dat ik vaker weg ben dan thuis.

Mijn foto's